Ost

Er du vild med ost, så skal du helt sikkert prøve denne ost fra Sorrentohalvøen i Syditalien. Hos Smagen af Syditalen er vi vilde med Provolone del Monaco som er en halvhård modnet ost der fremstilles på den sorrentinske halvø - Monti Lattari-området.

Provolone del Monaco DOP's egenart er resultatet af flere faktorer, der er typiske for produktionsområdet, især de smagsmæssige egenskaber af mælken fra køer, der opdrættes i området hvoraf 20% kommer fra den argerolske kvægavl (en lokal racer truet mod udryddelse), der er forbundet med Provolone del Monaco DOP siden 2005. Fremstillingsprocessen afspejler stadig det traditionelle håndværk, og det særlige mikroklima for produktion og modning. Vi har nøje udvalgt il Turuziello, som er beliggende i den lille landsby Schiazzano på Sorrentohalvøen som leverandør, og er sikker på at danskerne vil tage godt imod denne kvalitetsost.

Ost
PROVOLONEDELMONACODOP-20
PROVOLONEDELMONACODOP-20
PROVOLONEDELMONACODOP-20
PROVOLONEDELMONACODOP-20
PROVOLONEDELMONACODOP-20
PROVOLONEDELMONACODOP-20
PROVOLONEDELMONACODOP-20
PROVOLONEDELMONACODOP-20
PROVOLONEDELMONACODOP-20