Il Turuzziello tilbyder mange forskellige krydrede olier, lavet med ekstra jomfru olivenolie..
Du kan vælge følgende krydrede olier: citron, appelsin, basilikum, peber, oregano, rosmarin.
Il Turuzziello tilbyder mange krydderier lavet med ekstra jomfru olivenolie.
Du kan vælge følgende krydrede olier: citron, appelsin, basilikum, peber, oregano.
Oliven høstes ved håndkraft, uden brug af maskiner, og presses i landsbyens mølle (Schiazzano).
Olien består af 90% Minucciola olivensort og 10% andre sorter i området som høstes fra oktober til december. Den lokale olivensort Minucciola giver olien en karakteristisk blød smag.
Oliven høstes på det rigtige modningstidspunkt, hvilket vurderes og påvirkes af arten af miljø, og klima, og jordbund samt dyrkningsmetoder. Ved presning, som finder sted inden for 12 timer efter høst, bruges udelukkende ubeskadigede oliven, der ikke har været beskadiget eller angrebet af insekter. Presningen foregår ved en lav temperatur eller kold. Efter presning sikres der et ensartet, og stabilt kvalitetsniveauet for den producerede olie. I denne fase er olien, i en temperatur kontrolleret atmosfære (under nitrogen) i rustfri ståltanke.
Aftapningen efter filtrering af produktet foregår i mørke glasflasker, som beskytter olien mod lys, idet kvaliteten opretholdes. Varighed af fremstilling. Olivenhøsten- og forarbejdningsperiode i forbindelse med økologisk produktion: 1. oktober til 31. december
Holdbarhed og opbevaringsbetingelser: Holdbarhed: 18 måneder fra datoen for tapning på flaske. Opbevares bedst mørkt og køligt både før og efter åbning.
Ernæringsmæssig referenceværdi per 100 g.
Energi | Kcal Kj | 820 3371 |
Protein | g | 0 |
Fedt Heraf mættede | g | 91,10 |
Fedtsyrer Heraf enkeltmættede | g | 9,26 |
Fedtsyrer Heraf flerumættede | g | 72,20 |
Fedtsyrer | g | 9,64 |
Kulhydrat Heraf sukkerarter | g g | 0 0 |
Fiber | g | 0 |
Salt | g | 0 |