Sammensætning:
Kun citroner fra Sorrento BGB og sukker
Frugt indhold: Minimum 85 gram frugt per 100 gram af produktet
Citronernes oprindelse:
Citroner kommer fra de områder der har Sorrento citroner PGI*: Sorrento halvøen og Capri
*PGI står for beskyttede geografiske betegnelser
Konsortium til beskyttelse af Sorrento-IGP
Agri-Food Certification udstedt af IS.ME.Cert (Middelhavsinstituttet for certificering -certificeringsorgan)
Fremstillingsprocessen:
Udvælgelse af de bedste Sorrento citroner af ”beskyttet geografisk betegnelse” (BGB).
Citronerne produceres uden brug af kemiske gødningsstoffer og pesticider, og indeholder ingen rester af kemi.
Vaskes i rindende vand og tørres naturlig
Skæres i stykker og kærnerne fjerens med håndkraft
Tilberedes i ca. en time med tilsætning af sukker
Opbevares i sterile glasbeholdere. Sterilisering ved kogning af krukkerne
Holdbarhed: 18 månederOpbevaring: Køligt sted eller køleskab, fordi produktet er fri for konserveringsmidler
Forslag til brug:
Til ost, kødretter, på brød og til alt det hvor der er brug for noget sødt
Læs mere om Sorrento citroner på vores blog:
https://sorrentoogamalfikysten.dk/rejsetips/smag-paa-sorrento/citroner-citroner-citroner.aspx
Næringsindhold per 100 g.
Energi | Kcal Kj | 208 870,3 |
Protein | g | 0,4 |
Kulhydrat Heraf sukker | g g | 50,6 33,2 |
Fedt Mættet fedtsyrer | g g | 0,3 0,2 |
Fibre | g | 0,6 |
Salt | g | 0,014 |